SWITCH TO
English

Edukacijski centar

Temeljem višegodišnjeg iskustva vezanog uz bavljenje temama javnih politika, izbora i drugih oblika građanskog sudjelovanja Gong je u suradnji sa stručnjacima i suradnicima razvio neformalne obrazovne programe za građanke i građane, a osobito za mlade i one koji rade s mladima.

Odgovorne, informirane i aktivne građanke i građani su temelj demokracije stoga Gong za civilno društvo i zainteresirane građanke i građane organizira niz edukativnih aktivnosti o: izborima i drugim oblicima građanskog političkog sudjelovanje, javnim politikama, javnom zagovaranju, pravu na pristup informacijama.

Uz programe za razvoj političke pismenosti razvijeni su i programi medijske pismenosti, razumijevanja medijskog sustava, odgovora na probleme u medijima, diskriminatorni govor i govor mržnje. Dugoročni cilj Gonga je svima zainteresiranima omogućiti dodatne programe neformalnog cjeloživotnog obrazovanja.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u našim edukativnim aktivnostima, možete se javiti na na mail adresu gong@gong.hr

Informacije o Gongovim obrazovnim programima, publikacije, kvizove i druge obrazovne materijale potražite u EDUKATALOGU GONG-A.

Gong je Centar znanja u području građanskog aktivizma i izgradnje demokratskih institucija društva u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva.


EDUKACIJA ZA GRAĐANE 
EDUKACIJA ZA MLADE 
STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE NASTAVNIKA ZA GRAĐANSKO OBRAZOVANJE 
EDUKACIJE I PODRŠKA ORGANIZACIJAMA I INICIJATIVAMA CIVILNOG DRUŠTVA 
EDUKACIJE ZA JAVNE SLUŽBENIKE