SWITCH TO
English

Dobra vladavina / Europska unija

28
11
2018

Kada je eksplodiralo na Facebooku dobili smo Brexit i Trumpa

Od svjedočenja zviždača iz Cambridge Analytice do prozivanja Hrvatske zbog kašnjenja Nacionalne strategije i pritska prema civilnom društvu, sve se to moglo čuti na ovogodišnjem kolokviju o temeljnim pravima.

26
11
2018

Vruće teme za hrvatsko predsjedanje EU-om 2020.

Analiza predstavlja 8 ključnih tema koje su relevantne za nadolazeće predsjedanje Hrvatske EU-om. Namijenjena je svim europskim građanima/kama, civilnim i političkim akterima/cama koji se kritički bore protiv započete fašizacije Europe.

21
11
2018

Serija tribina o budućnosti EU

S ciljem poticanja konstruktivne rasprave o europskom građanstvu, europskim javnim politikama te izazovima s kojima se Unija u ovim trenucima suočava, GONG organizira tribine u više hrvatskih gradova.

14
11
2018

Kako je biti građanin/ka Europske unije?

S ciljem boljeg razumijevanja procesa proširenja Europske unije i intenziviranja rasprave o iskustvima najnovijih zemalja članice EU-a, GONG u suradnji s partnerskim organizacijama provodi projekt EnlargEUrope.

18
10
2018

Video natječaj - Moji prvi europski izbori

GONG raspisuje natječaj za izradu scenarija za edukativni video na temu prvog glasanja mladih na izborima za Europski parlament. Natječaj je otvoren za sve mlade kreativce i kreativke s Akademije dramske umjetnosti, bez obzira na dob ili godinu studija.

PRIKAŽI JOŠ REZULTATA
NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter za mjesečni pregled naših aktivnosti